Definitief poster.jpg

In de voorstelling het is zo fijn om HIeR te zijn, dat ik nu alweer verdrietig word dat het straks weer voorbij is maak je kennis met de bewoners van Hier.

Hier kunt u gemakkelijk vinden. Het is een klein dorp, waar erg weinig mensen wonen. Het ligt ingeklemd tussen twee veel grotere gemeentes Hiervoor en Hierna. Voor de mensen die interesse hebben in de leefwijze van Hier, is het dorp tijdelijk opengesteld voor buitenstaanders op 19 en 20 mei om 8 uur.

Wees welkom.

Spel

Hans Duin, Job Baltes, Dariya Dierdorp, Bessie Bornkamp, Carla Dekker, Withney Dulder, Lobke van Kommer

 

Regie

Lobke van Kommer

 

Regie-assistentie

Bessie Bornkamp

 

Begeleiding

Nicoline Raatgever en Fabian Santarciel de la Quintana

 

Livestream

Mark Bergwerff

 

Speciale dank aan

Lenne Koning, Tom Willems, Erik Gramberg, Mieke Wolters en Els van der Jagt

 

Wanneer

Hoelaat

Vorm

Aanmelden

19 en 20 mei

20.00u

Livestream

klik hier

 

HIER ZIJN WIJ

Dariya Dierdorp

Speelt onder andere Dariya in Hier. 19 jaar. Zit in haar tweede jaar van de Theateropleiding in Amsterdam. Houdt van diepe gesprekken en filosoferen. Van elke ervaring een stukje rijker worden en daar is deze voorstelling er één van.

Carla Dekker

Speelt onder andere Carla in Hier. 61 jaar. Werkt als doktersassistente. Is sinds een aantal jaar contactclown bij ouderen met dementie en bij kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Zingt graag en plukt de dag.

Job Baltes

Speelt onder andere Job in Hier. 18 jaar. Student aan de MBO Theaterschool in Rotterdam. Pingelt veel op zijn gitaar. Ook is hij bezig met het werken aan zijn toekomst, aangezien hij nogal ambitieus kan zijn.

Bessie Bornkamp

Speelt alleen Bessie in Hier. 22 jaar. Een tweedejaars Theaterdocent student die regie-assistent is bij deze voorstelling. Volgend jaar moet ze zelf een voorstelling maken en ze is benieuwd hoe ze dat gaat doen.

Withney Dulder

Speelt onder andere Withney in Hier. 24 jaar. Pedagogisch medewerker op een kinderopvang. Haar droom is om actrice te worden, die zowel voor de camera als op het podium speelt. Vrienden en familie zijn erg belangrijk.

Hans Duin

Speelt onder andere Hans in Hier. 73 jaar. Gepensioneerd sociaal wetenschapper. Schrijft poëzie. Doet graag aan theater. Is bezig met het leven van zijn "ongeleefde leven" waar hij niet aan toe kwam tijdens zijn werkzame leven.

Lobke van Kommer

Speelt alleen Lobke in Hier. 22 jaar. Een derdejaars Theaterdocent student die nu deze voorstelling maakt voor een schoolopdracht. Dit is haar eerste voorstelling en dat vindt ze best spannend.