Optie 2.png

Herken je de uitspraak van ouders "dat komt later wel" of "Nee er is niks aan de hand"? Het niet zien van kinderen leidt tot onzichtbare kinderen en dat wat je niet ziet raak je kwijt!

 

Waarom zoeken, kind en volwassene, niet samen naar antwoorden op moeilijke en ongemakkelijke situaties? Waarom hoort een kind niet vaker dat de volwassenen het ook niet weten zodat er een gesprek komt waarin er samen wordt gezocht naar de antwoorden?

In de slag bij Bonnesante vlucht een groep kinderen naar Bonnesante, weg van de wereld waarin men; kijkt, maar niet ziet, hoort, maar niet luistert en altijd zegt; ‘dat komt later wel”, Niks aan de hand! Weg gaan de kinderen op zoek naar de antwoorden die voor hen worden verzwegen.

Ze zijn het zat om in het donker te staan en doen nu zelf het licht aan. De schijnwerpers op diegenen die ze buitensluiten en diegenen die ze negeren.

 

Op uitnodiging van Alyssa, Eliza, Jacob, Joy, Juliëtte, Kaydee, Ksenija, Liv, Nadine en Noa mogen de volwassenen een keertje komen kijken in hun wereld, hun verbeelding. In Bonnesante zijn de kinderen de baas! Ze beleven het avontuur, vinden de rust, bepalen de wet & de regels.

Waarom zouden ze ooit nog terugkomen?

 

Wanneer

Hoelaat

Vorm

Aanmelden

22 mei

12.30u en 14.00u

Livestream

klik hier

Gespeeld door De Kinderen: Alyssa Bramble, Eliza Brunsmann, Jacob Stek, Joy Janssen, Juliëtte Röben, Kaydee Ommel, Ksenija Bilbija, Liv Janssen, Nadine van der Schroeff & Noa van Muiswinkel

Regie & Maker Emily van Zoonen

Regie-assistentie & medemaker Elisa Costa

Concept Emily van Zoonen onder begeleiding van Els van der Jagt

Teksten geschreven door De kinderen, Elisa Costa & Emily van Zoonen

Licht & geluid Elisa Costa & Emily van Zoonen

Livestream Mark Bergwerff

Onder begeleiding van Els van de Jagt

Met dank aan Els van der Jagt, Mark Bergwerff, Mieke Wolters,  Erik Gramberg, Tom Willems, Lenne Koning en de andere theatermakers van HOE DAN OOK